Així és el nou complement de moda «ugly», te'l posaries?

per Adolescents.cat, el 11 de març de 2019 a les 08:38
Una de les parts més interessants de les passarel·les de moda i de les setmanes de la moda de tot el món, és el moment en què entren i surten els convidats i convidades. Això és l'anomenat "street style" d'una passarel·la. El públic, sobretot els/les famosos/es, es vesteixen a la última i amb roba de la marca en qüestió però fan looks adaptats a la moda de carrer.

Resulta que aquests últims dies ha aparegut un altre complement "ugly" a l'street style de tot el món, i no tenim clar si ens agrada... Es diu "Bucket hat" i està inspirat en els barrets dels pescadors. Us els posaríeu?


 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: