Les perilloses conseqüències d’aquesta tendència que cada dia segueix més gent

per Adolescents.cat, el 12 de març de 2019 a les 11:21
Cada cop hi ha més persones que es fan la manicura semi-permanent perquè queda perfecta i dura setmanes. Ara bé, l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha alertat dels riscos que pot comportar un ús abusiu d’aquest tipus d’esmalts semi-permanents.

Aquests esmalts tenen una aplicació més fàcil que els tradicionals i duren entre dues i tres setmanes. Ara ja vénen làmpades de llum ultra-violeta per poder-t’ho fer a casa.

Però no tot és tan fantàstic com sembla, has de saber que “aquests productes són molt agressius. Tenen una composició que inclou substàncies tòxiques o compostos que poden afectar a l’ungla”, adverteix l’OCU. L’associació també diu que poden afavorir la proliferació de fongs.

Consells de l’OCU per prevenir els perills dels esmalts semi-permanents:

 
 


En Nil Cardoner, actor que va debutar amb el seu paper de Roc a Polseres Vermelles, visita el plató d'AdolescentsiCat. Parlem amb ell de la vida, del seu pas per la tele, de l'amistat, del futur, de Plats Bruts, i de com veu el futur.

Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: