Logotip de Adolescents.cat

Et fa fàstic la regla? Llegeix-te això!

per Adolescents.cat, el 12 de març de 2019 a les 11:48
La menstruació segueix sent un tema una mica tabú i fins i tot hi ha persones a qui els fa cert “fàstic”. Ara bé, la menstruació és l’únic sagnat que respon a un procés natural i tot i així a molta gent li provoca la mateixa aversió que qualsevol altra sang.

Per tot això, l’artista francesa Cécile, ha volgut reunir unes quantes raons per les quals la sang de la menstruació no ens hauria de fer fàstic. Ho ha publicat al seu compte d’Instagram amb una imatge en la que es veu una mà tacada de regla i que ha superat els 27.000 likes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The body is not supposed to bleed in a natural way, the blood of period is the only blood loss that is not the consequence of a pathological or traumatic cause. It’s the consequence of a natural and healthy phenomenon, since human life itself results from it. No period, no reproduction, no human species, and despite that it’s one of the biggest taboos, since always. So girls would have the duty to become women, to suffer hormonal changes, the effects of contraception, pregnancy, childbirth, the tiredness of being mothers in addition to everything else, but should be ashamed of what their body lives naturally for that. The biggest scam of all time. All the blood that we see in TV news is the result of violence and death. The blood of period, results from life. Yet the first is always more accepted than the second.

Una publicación compartida de Cécile✨(📷all pics are my art) (@cecile_hoodie) el


“Se suposa que el cos no ha de sagnar de manera natural. La sang de la menstruació és l’única que no sorgeix a conseqüència d’una patologia o alguna cosa traumàtica. És la conseqüència d’un fenomen natural i saludable, ja que d’això en resulta la vida humana. Si no hi ha menstruació, no hi ha reproducció ni espècie humana i, tot i així, és un dels tabús més grans des de sempre. Les nenes en converteixen en dones, pateixen canvis hormonals, els efectes dels anticonceptius, l’embaràs, el part, el cansament de ser mares, a més de tot el demés, i tot i així s’avergonyeixen del que el seu cos experimenta de manera natural. És la major estafa de tots els temps. Tota la sang que veiem a les notícies de la televisió és el resultat de la violència i la mort. La sang de la menstruació, resulta de la vida. Tot i així, el primer sempre és més acceptat que el segon”.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: