Canvi de look radical de la Juliana: vols veure'l?

per Redacció, el 14 de març de 2019 a les 10:22
Fa unes setmanes la Juliana ens va demanar ajuda perquè la van convidar a una gala d'entrega de premis i no sabia quin look era el més adequat per assistir-hi. No vam tenir cap dubte a l'hora d'enviar-la a Thuya Escuela, una escola d'imatge personal que ofereix diferents tipus de formacions oficials.

El canvi va ser espectacular! I la Juliana va anar fantàstica a l'entrega de premis, això sí, sempre dins el seu estil, perquè Thuya Escuela volia que anés còmode en tot moment. Vols veure el canvi de look complet? Aquí el tens:


Si vols saber més sobre les formacions oficials de Thuya Escuela, no dubtis en visitar-los al saló de l'ensenyament a l'estand B244, a més, tenen una col·laboració amb Nyx Cosmetics i si vas a veure'ls, pots endur-te un regal! També pots omplir sense cap compromís el formulari que trobaràs més avall.


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: