Aquesta famosa marca et deixarà personalitzar les seves peces de roba: així funcionarà

per Redacció, el 14 de març de 2019 a les 10:13
Zara se suma a la personalització dels seus productes amb una nova iniciativa: brodar paraules a la roba. Pròximament la marca posarà a quatre mercats online (Espanya, Països Baixos, Itàlia i Regne Unit) i a tres botigues físiques (Barcelona, Milà i Amsterdam) un servei que permet brodar en una sèrie de 13 peces texanes (jaquetes, pantalons o shorts que costen entre 25 i 39 euros) una paraula de fins a nou caràcters.

Hi haurà sis colors diferents a escollir i és gratis: és a dir, si voleu personalitzar una jaqueta, només pagareu el que val la jaqueta, sense cap cost addicional. Ara bé: la marca no brodarà paraulotes ni paraules que puguin ofendre.


Aquesta novetat, que porta per nom Zara Edited, és una prova pilot que es posarà en marxa el pròxim 27 de març i si té èxit, es contempla estendre-ho a altres països.

Resultado de imagen de interesting gif


El brodat es podrà encarregar a qualsevol de les tres botigues on la marca ha col·locat màquines per a fer-ho, o a través d'Internet
. A la botiga online, amb les peces escollides, hi haurà un apartat que redirigirà a la zona Edited i el client podrà escollir quina paraula vol que li escriguin a la roba. 

A més, a banda de poder triar la paraula que voleu als vostres pantalons o jaqueta, també podreu decidir on la voleu (butxaques, part superior...) i amb quin tipus de tipografia. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: