Logotip de Adolescents.cat

Aquests són tots els concerts que farem durant el Saló de l'Ensenyament!

per Redacció, el 15 de març de 2019 a les 09:31
Aquest any tornarem a ser al Saló de l'Ensenyament del 20 al 24 de març i com sempre hem preparat moltes activitats, concursos i sortejos per vosaltres. A més, si veniu al nostre estand, també podreu gaudir de música en directe cada dia: tenim més de 8 concerts programats amb alguns dels vostres artistes preferits!

I on ens podeu trobar? Serem al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, al pavelló 2, entrant per la Plaça Univers, al fons a la dreta (estand 362). Ah, i si sou els primers a arribar us emportareu un regal: cada dia donarem llibres d'Adolescents.cat a les 100 primeres persones que ens vinguin a veure.

 
 
Si encara no us hem convençut, mireu els concerts que tenim programats, gràcies a la col·laboració del CanetRock, per aquests dies de Saló:

 


Versió sense playbuzz:

- Suu: dimecres 20, a les 11:30
- Buhos: dimecres 20, a les 12:00
- Oques grasses: dijous 21, a les 11:30
- Mònica Maranillo: divendres 22, a 11:30
- Els Catarres (amb la col·laboració de Canet Rock): divendres 22, a les 12:00
- Itaca Band: dissabte 23, a les 12:00
- K-Liu: dissabte 23, a les 17:00
- Laura Centellas: diumenge 24 a les 12:00
- Concurs de convers: diumenge a les 12:30
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: