L'enorme cagada viral d'una alumna en un treball sobre feminisme

per Adolescents.cat, el 15 de març de 2019 a les 11:27
Siusplau, quan feu un treball vigileu molt d’on traieu la informació. Perquè molts cops Wikipedia no és fiable, però és que encara ho és menys la web de sàtira “El Mundo Today”.

Això és el que li va passar a una noia que va fer un treball sobre feminisme per l’assignatura d’Història, que va extreure informació falsa del diari satíric “El Mundo Today”. El pitjor de tot és que una companya de classe seva va compartir una foto d’una pàgina del treball amb les correccions del professor.

 
Al treball sobre els diferents tipus de feminisme es veu com la jove ha utilitzat les definicions d’un article de Kike García en aquest diari titulat “¿Cuántos tipos de feminismos hay?”. En ell es defineix el feminisme radical com un moviment en el que les dones veuen els homes com a perillosos i salvatge i s’infiltren entre ells amb barbes postisses per “degollar-los a tots quan s’adormin després de beure ron”.


A la foto es veu la correcció del treball en la que el professor diu que la web no és una font fiable, sinó “una pàgina de riure”. La publicació té més de 9.000 likes i fins i tot l’han compartit al compte de Twitter de “El Mundo Today”.
 

En Nil Cardoner, actor que va debutar amb el seu paper de Roc a Polseres Vermelles, visita el plató d'AdolescentsiCat. Parlem amb ell de la vida, del seu pas per la tele, de l'amistat, del futur, de Plats Bruts, i de com veu el futur.

Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: