Quins són els llocs més fotografiats d'Instagram? Descobreix-ho!

per Redacció, el 17 de març de 2019 a les 10:00
Aquesta setmana s'ha fet públic el rànquing de les ciutats europees amb més hashtags a Instagram, i Barcelona apareix novament en la tercera posició: només la superen París i Londres!

I què és el més fotografiat? Doncs les seves zones més emblemàtiques i turístiques. Barcelona, amb més de 47 milions d'etiquetes, és escenari de centenars de fotografies gràcies a monuments com La Pedrera, Les Rambles, el Parc Güell, el Camp Nou o La Boqueria, entre d'altres, sent però la Sagrada Família el monument més etiquetat amb 1.600.000 mencions durant el 2018!

 

De fet Barcelona es troba entre les 10 ciutats més visitades d'Europa, no només pels seus monuments emblemàtics i per ser un referent del modernisme, sinó també per haver-se convertit en els darrers anys en una icona de la gastronomia. L'oferta de la ciutat és un dels atractius i trets diferencials que més valoren i ressalten els milers de turistes que any rere any visiten els seus carrers i degusten una gran varietat de productes de proximitat, sent així la cuina catalana una aposta per molts dels restaurants que han obert les seves portes en els últims anys.


Tant és així que, alguns d'aquests restaurants i espais gastronòmics han rebut un nombre més alt de visites de les que s'esperaven i no només per provar un bon plat, sinó per poder fer la mateixa fotografia del menjar que un altre famós o influencer havia degustat anteriorment. Instagram és la segona xarxa social més influent del món, amb un creixement d'un 25% en el darrer any, supera els mil milions d'usuaris. A més, la xarxa social es posiciona com la preferida del sector turístic, ja que a través d'ella podem descobrir diversos racons d'arreu del món i, així, planejar futurs viatges.

Del 20 al 24 de març al Saló de l'Ensenyament informa't sobre el turisme i la gastronomia com a sortides professionals a l'estand del CETT-UB, campus internacional líder en el sector. Els trobaràs al pavelló 1 estand 211. Per més informació fes clic aquí. 
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: