7 coses que no et voldràs perdre de la jornada de portes obertes de la UVic

per Redacció, el 18 de març de 2019 a les 13:47
Si ja t'estàs plantejant què estudiaràs l'any que ve i a on, has de saber que comença l'època de Portes Obertes a les universitats.

El dissabte 30 de març la UVIC obrirà les seves portes perquè vegis les instal·lacions i puguis participar en les xerrades d'orientació universitària, tallers, exposicions, visites guiades...i moltes altres activitats. T'expliquem tot el que hi podràs fer perquè t'ho miris amb temps i et puguis planejar bé el dia. Recorda que si vols anar a la jornada de portes obertes de la UVic, t'has d'inscriure AQUÍ.

 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: