Coneix els descomptes del Carnet Jove pel Saló de l'Ensenyament 2019

per Redacció, el 16 de març de 2019 a les 10:07
Com us van explicar fa uns dies, el Saló de l'Ensenyament celebra el seu trentè aniversari del 20 al 24 de març de 2019 al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona! El certamen comptarà amb més de 200 expositors que presentaran l'oferta formativa més completa als alumnes d'ESO i Batxillerat que visitin el saló.

A més, els dies 22 i 23 de març també tindrà lloc el Futura, on t'informaran sobre tot el que vulguis saber de màsters i postgraus.

Durant aquests dies de Saló visitants podreu participar en diverses activitats i trobareu diferents serveis d'orientació que us ajudaran a decidir què estudiar, com aquests:

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: