Itziar Castro revela per primera vegada com la van fer fora d'OT

per Redacció, el 18 de març de 2019 a les 10:53
L'acomiadament d'Itziar Castro d'Operación Triunfo 2018 va ser un dels moments més polèmics del programa. Molts no van entendre la decisió ni tampoc els motius que van donar els directius de l'espai televisiu.

L'actriu, que fins ara gairebé no havia parlat sobre el tema, ahir es va sincerar a Chester, el programa de Risto Mejide. Itziar Castro va explicar per primera vegada que la van fer fora en una reunió amb gent de la productora d'OT i que a la trobada no hi havia ni Noemí Galera ni Tinet Rubira, les persones que l'havien contractat. "Hauria agraït que hi fossin", va assegurar.


Pel que fa als motius del seu acomiadament, la productora li va comunicar que no estava "complint amb els objectius" que s'esperaven d'ella i que per això la feien fora. "Em va saber greu, perquè sóc una persona molt autoexigent i m'agrada acabar la meva feina", va comentar l'actriu.

Per la seva banda, Risto Mejide, també va voler explicar com el van acomiadar d'OT. "M'ho van dir per telèfon i també ho va fer una persona que no tenia res a veure amb la gent que m'havia contractat. M'ho van comunicar just abans d'una gala i em van deixar clar que no calia que tornés". Què en penseu?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: