Aquest és el conte que t'haurien d'haver explicat quan eres petit/a

per Adolescents.cat, el 19 de març de 2019 a les 11:45
Els contes clàssics que ens han explicat a tots i a totes tenen una cosa en comú que gairebé sempre es repeteix: Un valent cavaller que salva a una dama o princesa.

L’usuari de Twitter Anne 20 (@2009booths), ha compartit al seu perfil diverses fotografies sobre el conte que han escrit Daneil Haack i Isabel Galupo juntament amb el missatge: “Per què estic plorant per un llibre infantil?”

 
 

El conte, titulat “El príncep i el cavaller”, s’ha fet viral i ha aconseguit gairebé 30.000 retuits. S’explica la vida d’un príncep que, després de rebutjar tenir una princesa al seu costat, troba un cavaller amb el que, junts, acaben derrotant un drac. Els dos s’adonen que han d’estar junts i tenen el consentiment del seu pare i la seva mare, Reis del territori.

L’èxit del conte a Twitter ha fet que el propi autor de llibre hagi respost dient: “Gràcies per compartir. Isabel Galupo i jo traurem un nou llibre en poques setmanes”.

El nou llibre serà sobre el col·lectiu LGTBI i es titularà “La donzella i la princesa” i sortirà al mercat durant la primavera.




En Nil Solana, que té 20 anys i és conegut a Instagram pel seu humor absurd, visita el plató d'AdolescentsiCat. Parlem amb ell de la vida, dels seus inicis, d'Instagram, de ser freaky o no ser-ho, i de com veu el seu futur.

Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.

   
Arxivat a:
ACTUALITAT, twitter, gay, lgtbi, conte
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: