Una coneguda influencer publica les dures amenaces que ha rebut

per Adolescents.cat, el 20 de març de 2019 a les 10:15
Laura Escanes és una de les influencers més conegudes a Catalunya i Espanya, el seu compte d’Instagram ja té 1.200.000 seguidors. Una de les parts negatives de ser tan popular és que també ha de suportar molts “trolls” i “haters”.

Per demostrar els missatges d’odi que rep a vegades i que ha d’aguantar de tan en tan, la Laura Escanes ha compartit a Twitter algunes captures amb els missatges que li havia enviat un seguidor, al que va haver de bloquejar per insultar-la i, fins i tot, desitjar-li la mort.

 
L’usuària de l’Instagram @nailsunas_lindas comença dient-li “pallassa” i “busca vides” i segueix carregant sobre el seu futur fill: “A cobrar la teva pensió vitalícia amb un pobre nen al que educaràs en el liberalisme sexual, tan de bo sigui una nena”, diu.


Més endavant li desitja la mort: “Per mi et pots morir, tros d’inútil que no vals per res, quan entri Vox, el teu maridet i tu us quedareu sense pagues i t’hauràs de posar a treballar en un forn, llevar-te a les 6 del matí i agafar el metro”, afegeix.

Per suposat, aquest post ha fet que molta gent es solidaritzi amb Laura Escanes:
 
En aquests casos Instagram recomana denunciar (fer “Report”) al compte de la persona que envia aquests missatges d’odi. De fet, pot fer “report” qualsevol persona, encara que no hagi estat la víctima. Però és una bona manera d’aconseguir que Instagram penalitzi la gent que en fa un mal ús.



En Nil Solana, que té 20 anys i és conegut a Instagram pel seu humor absurd, visita el plató d'AdolescentsiCat. Parlem amb ell de la vida, dels seus inicis, d'Instagram, de ser freaky o no ser-ho, i de com veu el seu futur.

Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.

   
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: