Quants fills podem tenir com a màxim? Un estudi ho revela

per Adolescents.cat, el 20 de març de 2019 a les 10:44
Sabies que es diu que un emperador de la dinastia marroquina alauí (entre el 1672 i 1727) va arribar a tenir com a mínim 1.171 fills?

Ell no va ser l’únic que va utilitzar el seu poder per tenir relacions amb qualsevol dona, altres governants com August el Fort i Genis Khan, també van tenir centenars de fills. Això demostra que els homes poden tenir gairebé tants fills com vulguin.

Però la cosa canvia per a les dones, que poden reproduir-se durant aproximadament la meitat de la seva vida i només poden parir un cop l’any, aproximadament. És per això que té sentit que les dones només puguin tenir una petit part del nombre de fills que poden tenir els homes. Un estudi va arribar a la conclusió que les dones poden tenir un màxim de 15 embarassos al llarg de la seva vida, aproximadament. I depenent de quants bebès neixin a cada embaràs, probablement podria tenir entre 15 i 30 fills.

De totes maneres la dona que ha tingut més fills a la història, segons el llibre Guinness dels Rècords, va ser Feodor Vassilyev, a la Rússia del segle XIX. Es diu que va tenir 69 fills de 27 embarassos. Sens dubte, és moltíssim per una dona.

Està clar que abans la gent tenia moltíssims fills més, però actualment es diu que els homes que més fills tenen a l’actualitat, poden arribar-ne a tenir uns 200.

Flipant, oi?

 



En Nil Solana, que té 20 anys i és conegut a Instagram pel seu humor absurd, visita el plató d'AdolescentsiCat. Parlem amb ell de la vida, dels seus inicis, d'Instagram, de ser freaky o no ser-ho, i de com veu el seu futur.

Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.

   
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: