Li diuen a aquesta famosa que té els pits petits i ella respon així

per Adolescents.cat, el 20 de març de 2019 a les 11:38
Un dels principals inconvenients de ser un personatge públic és haver de fer front a crítiques i escàndols a les xarxes socials. L’última en haver-se de defensar ha estat la influencer italiana Chiara Ferragni.

Fa dos dies va penjar una foto al seu perfil d’Instagram promocionant uns sostens de Intimissimi (27,90€), ja que és imatge de la marca. El tema és que el post es va omplir de comentaris d’usuaris que la criticaven perquè tenia molt poc pit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunday morning color palette 🥐 @Intimissimiofficial #ChiaraLovesIntimissimi #Intimissimi #advertising

Una publicación compartida de Chiara Ferragni (@chiaraferragni) el


Però ella va saber com respondre, amb un “zasca” elegant però directe a les seves stories: “Per tots aquells que es creuen amb el dret de fer bromes sobre els pits petits al meu últim post... Dediqueu-vos a riure-us de vosaltres mateixos mentre jo segueixo súper feliç amb el meu cos”.


Chiara Ferragni Instagram


Després va penjar algunes històries més parlant sobre aquestes crítiques, afirmant que sempre ha estat a gust amb el seu cos i la mida dels seus pits, perquè “no tothom necessita tenir els pits grans”. Ha aprofitat per animar els seus seguidors i seguidores a acceptar el seu cos tal com és!

La lliçó final va ser la millor: “No intenteu desanimar a altres persones per culpa de les vostres inseguretats i la vostra estúpida idea de bellesa; tothom és bonic tal com és. Els meus pits petits i jo us enviem una salutació i us desitgem que passeu un bon dia”.

Ole tu, Chiara!



En Nil Solana, que té 20 anys i és conegut a Instagram pel seu humor absurd, visita el plató d'AdolescentsiCat. Parlem amb ell de la vida, dels seus inicis, d'Instagram, de ser freaky o no ser-ho, i de com veu el seu futur.

Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.

   
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: