Millie Bobby Brown té nova parella i és aquest famós

per Adolescents.cat, el 21 de març de 2019 a les 10:17
Nova parella teenager! L’actriu Millie Bobby Brown està sortint amb Romeo Beckham, el segon fill de David i Victoria Beckham.  Ella té 15 anys i ell 16, i encara que no se saben gaires coses sobre la història d’amor, sembla que per fi la seva relació va més enllà de l’amistat.

Va ser el 2016 quan la Millie va coincidir amb en Romeo per primer cop, en una gal·la benèfica d’UNICEF, organització en la qual l’actriu és ambaixadora. En aquesta gal·la va entregar un premi amb David Beckham i diuen que la Millie va quedar fascinada amb el futbolista però també amb el seu fill Romeo.

 

De fet, en aquella gal·la d’UNICEF, un periodista li va preguntar a Millie Bobby Brown sobre el personatge de l’Eleven a “Stranger Things”, per saber què li esperava. I ella va respondre: “no ho sé, alguna cosa amb Romeo Beckham”.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😂

Una publicación compartida de ROMEO (@romeobeckham) el


La Vanguardia assegura que els dos joves han començat a veure’s i que la Victoria Beckham està encantada amb la relació perquè és una gran admiradora de la Millie.

T'agrada la nova parella adolescent de moda?




En Nil Solana, que té 20 anys i és conegut a Instagram pel seu humor absurd, visita el plató d'AdolescentsiCat. Parlem amb ell de la vida, dels seus inicis, d'Instagram, de ser freaky o no ser-ho, i de com veu el seu futur.

Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: