Logotip de Adolescents.cat

Netflix pren una de les seves decisions més polèmiques i fa indignar els usuaris

per Redacció, el 21 de març de 2019 a les 12:05
Des de fa anys, que són moltes les plataformes digitals que ofereixen un mes de prova gratis. Sembla, però, que aquesta situació està arribant al seu fi.

I és que Netflix ha anunciat que elimina el seu mes de prova gratuït a Espanya i a Amèrica Llatina. Així doncs, tots aquells que no siguin subscriptors i vulguin veure contingut d'aquesta plataforma hauran de pagar sí o sí.


Resultado de imagen de what gif


Segons informa Xataka, no és 100% segur que es tracti d'una decisió permanent i en un futur Netflix podria fer marxa enrere i tornar a incloure el mes de prova inicial.


Sigui com sigui, la notícia no ha agradat gens als usuaris, que han mostrat la seva indignació amb la plataforma a través de les xarxes socials.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: