Aquesta és la nova tendència que t'ajudarà a concentrar-te mentre estudies

per Adolescents.cat, el 22 de març de 2019 a les 11:06
No ens enganyem, a poca gent li agrada estudiar, però és el que toca. Si et costa molt concentrar-te o motivar-te per estudiar, has de conèixer aquesta nova moda a Youtube anomenada #StudywithMe.

Va néixer a Corea del Sud i consisteix a veure com altres persones es concentren i estudien. La càmera enfoca a algú estudiant durant hores en un ambient tranquil, amb música o sense. En aquests vídeos molts/es youtubers aprofiten per posar en pràctica diferents tècniques d'estudi com pot ser el mètode Pomodoro (una de les millors tècniques per evitar fer el mandra).


Aquests vídeos de #StudywithMe estan ajudant a moltíssima gent a concentrar-se i motivar-se estudiant, i hi ha gent que fins i tot fa retransmissions de 24 hores al dia amb diverses persones. El millor és que els estudiants/youtubers van a la seva, sense mirar a la càmera ni interactuar amb el públic. És ben bé com si anessis a estudiar a la biblioteca i tinguessis algú al davant estudiant.

Si et ve de gust provar-ho, pots començar amb el canal de l'estudiant de medicina Jamie Lee anomenat "The Strive Studies". És un dels més populars, amb milions de reproduccions de les seves sessions d'estudi.




Tens ganes de provar-ho? Explica'ns-ho als comentaris!



En Nil Solana, que té 20 anys i és conegut a Instagram pel seu humor absurd, visita el plató d'AdolescentsiCat. Parlem amb ell de la vida, dels seus inicis, d'Instagram, de ser freaky o no ser-ho, i de com veu el seu futur.

Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.

   
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: