Èxit de públic al Racó de les Lletres: l'espai literari d'Adolescents.cat al Saló de l'Ensenyament

per Redacció, el 24 de març de 2019 a les 19:58
Aquest any hem inaugurat un nou espai al nostre estand del Saló de l'Ensenyament: El Racó de les Lletres.

Una zona on durant aquests dies heu pogut descobrir autors i conèixer en persona alguns dels vostres escriptores i escriptors preferits com Àngel Burgas, Maite Carranza i Care Santos.

 

Tots tres han presentat les seves últimes novel·les a l'estand d'Adolescents.cat i han firmat llibres als seus admiradors. Un record d'aquells que no s'oblida. 

A més, gràcies a la Institució de les Lletres Catalanes, també hem sortejat un lot de llibres. L'únic que havien de fer els visitats per participar era escollir 3 de les moltes postals literàries que teníem exposades i fer-se una fotografia amb l'etiqueta #tensunacitaambleslletres @lletrescatalanes.
 


El Racó de les Lletres ha reunit cada dia desenes de joves que han compartit el seu interès per la literatura i els autors del nostre país. 
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: