Adolescents.cat es consolida al Saló de l'Ensenyament creixent en espai, activitats i convidats

El portal d'informació juvenil reuneix milers de persones al seu expositor | L'estand ha ofert música en directe, concursos, sortejos i classes de moda i disseny | Enguany ha comptat amb un espai dedicat a la literatura: El Racó de les Lletres

per Redacció, el 25 de març de 2019 a les 15:09
Milers de joves han visitat l'estand d'Adolescents.cat en la trentena edició del Saló de l'Ensenyament, que ha tingut lloc del 20 al 24 de març al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona i que ha ajudat  a orientar els estudis de més de 14.000 persones. Aquest any el portal d'informació juvenil ha ampliat el seu espai fins als 500 m2 i ha reforçat la seva aposta per l'entreteniment i la cultura augmentat el nombre de convidats i activitats, que han aplegat un gran nombre de públic.

La cantautora Suu i el grup Buhos han estat els encarregats d'inaugurar l'escenari d'Adolescents.cat, patrocinat pel Centre Comercial Arenas de Barcelona. També hi han actuat Oques Grasses, Eagle-Eye Cherry, Mònica Maranillo, Itaca Band, K-Liu i Laura Centellas. A més, gràcies a la col·laboració del Canet Rock, els visitants del Saló de l'Ensenyament han gaudit del concert d'Els Catarres, un dels grups estrella del festival.

 

Com a novetats, aquesta edició ha comptat amb l'actuació de les quatre guanyadores del concurs de covers organitzat per Adolescents.cat, que han demostrat el seu talent en directe.

 
 

Enguany també s'ha inaugurat un espai dedicat exclusivament a la literatura: El Racó de les Lletres, el qual ha tingut la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes i ha comptat amb el sorteig diari d'un lot de llibres. En aquesta zona els assistents han pogut descobrir autors i conèixer en persona alguns dels seus escriptors i escriptores preferits com Àngel Burgas, Maite Carranza i Care Santos. 
 


L'estilisme, el disseny i els concursos, també protagonistes

D'altra banda, l'espai d'Adolescents.cat ha ofert activitats relacionades amb el món de la moda i l'estilisme. Francina Academy ha realitzat classes particulars de passarel·la de la mà de la directora artística Marie Ange Smith i ha obsequiat el públic amb desfilades amb la col·laboració de Custo Barcelona i Cebado Academy, que a més ha dut a terme demostracions de perruqueria per als assistents i ha sortejat  més de 480 hores de formació gratuïtes. Així mateix, Thuya Escuela ha presentat "Tribus Urbanes", una desfilada centrada en tècniques de caracterització.
 

L'àmbit de l'entreteniment i el disseny tampoc han faltat a l'expositor d'Adolescents.cat. Cada dia s'han realitzat concursos relacionats amb l'actualitat, la música i la literatura amb la col·laboració de Casa Tarradellas, que ha fet viure moments inoblidables als visitants. Així mateix, el públic també ha pogut posar a prova els seus coneixements sobre viatges gràcies als concursos de Bye Bye Group i Roncato. 
 

Per la seva banda, LCI Barcelona ha ensenyat tècniques d'il·lustració per personalitzar bosses de tela i Magma Recerca ha explicat als més joves com barrejar idees i projectes de la mà d'Adrià Arbués.

Finalment, els visitants han tingut l'oportunitat de participar en els sortejos d'Adolescents.cat en què s'han regalat entrades per PortAventura World i una baixada de ràfting amb Assua viatges. Així mateix, els assistents que s'han apropat a l'estand d'Adolescents.cat també han pogut conèixer amb més detall l'app de Safe to Net, una innovadora eina que vol fer més segura la navegació per internet i les xarxes socials. I això no és tot: els 100 primers en arribar cada dia a l'estand d'Adolescents.cat també s'han emportat premi: un llibre del Consultori.  

Adolescents iCat passa pel Saló de l'Ensenyament

A banda dels concerts, concursos i activitats, aquest any el públic ha tingut la possibilitat d'assistir a la gravació de dos programes d'Adolescents iCat. El periodista Roger Carandell i els instagramers Juliana Canet, Joan Grivé, Pol Gise i Long Li Xue han conversat amb la cantant Sofia Ellar, que acaba d'estrenar single, i el grup Oques Grasses, que aquest 2019 ha publicat el disc Fans del sol.

Adolescents iCat va néixer el novembre de 2018 de la mà d'Adolescents.cat i del canal de música i cultura de Catalunya Ràdio, iCat. És un espai audiovisual destinat als millennials i a la generació Z que a més d'emetre's per l'FM, també es pot seguir per Youtube, Instagram i Spotify. Cada setmana el programa entrevista convidats de referència pel públic jove i aborda les qüestions que més els importen i preocupen: internet, sexualitat, bullying, alimentació i amics, entre d'altres.
 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: