No vas anar al Saló de l'Ensenyament? Hi hem anat per tu i aquestes són les millors propostes!

per Redacció, el 25 de març de 2019 a les 12:40

Com sabeu aquests dies hem estat al Saló de l'Ensenyament i hem tingut un estand propi amb un munt d'activitats: concerts, desfilades, concursos, demostracions...! A més, ens hem passejat per la fira amb l'objectiu de conèixer les propostes de formació més interessants! És per això que hem preparat el resum que us portem a continuació. Si voleu veure el vídeo d'un estudi en concret, cliqueu sobre el nom:


- CETT

El CETT és un Campus internacional de formació i transferència de coneixement en turisme, hoteleria i gastronomia únic. Adscrit a la Universitat de Barcelona, ofereix tots els diferents nivells de formació -formació professional, universitària de grau i postgrau, contínua per a professionals en actiu i a mida de les empreses-, mitjançant un model formatiu propi.

Més informació a: www.cett.es


- UdG, Universitat de Girona

La Universitat de Girona és una institució pública que cerca l'excel·lència en la docència i en la recerca, i que participa en el progrés i el desenvolupament de la societat, mitjançant la creació, transmissió, difusió i crítica de la ciència, la tècnica, les humanitats, les ciències socials i les arts.

Més informació: https://www.udg.edu/ca/Futurs-estudiants

TECNOCAMPUS

Oferta de graus en Salut, Empresa i Tecnologia que preparen els estudiants per començar a treballar en el seu sector des del primer dia. Centre Universitari a 30 Minuts de Barcelona amb Instal·lacions d'Última Generació. Graus Profesionalitzats. Instal·lacions Modernes. Títols Oficials de la UPF. Professorat Proper. A 30 minuts de Barcelona.

Més informació: www.tecnocampus.cat


Miquel Servet

Centre especialitzat en la formació professional de la branca sanitària. Fem cicles formatius de grau mitjà i de grau superior, concertats per la Generalitat de Catalunya amb titulació oficial. De Grau mitjà oferim cures auxiliars d’infermeria i farmàcia i parafarmàcia, i de grau superior oferim documentació sanitària. Tots els nostres cicles es poden cursar tant presencialment com a distància.

Més informació: www.cemiquelservet.com/es


UVic - UCC

Estudis de grau universitari, màsters, programes de doctorat, etc. Estudia amb un tracte familiar i professorat molt qualificat i proper. Plans d'estudi amb un fort component pràctic. Programes internacionals i pràctiques a l'estranger. Branques: Arts i humanitas, Ciències i ciències de la salut, ciències socials, ciències de l'activitat física de l'esport i escola politècnica superior. 

Més informació: www.uvic.cat

EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona (UAB)

 EINA imparteix en Grau de Disseny en cinc especialitats professionals: Disseny Gràfic, Disseny de Producte, Disseny d’Espais, Cultura del Disseny i Creació Visual.

Més informació: www.eina.cat


THUYA 

Escola de formació professional en imatge personal, estètica, caracterització, perruqueria i maquillatge. També t'ofereixen cicle formatiu de grau superior en tècnic d'estilisme i direcció de perruqueria. Tot en títols oficials homologats per la Generalitat de Catalunya. 

Més informació: thuya.com


LCI Barcelona

LCI Barcelona, Escola Superior Oficial de Disseny, és el campus europeu de la xarxa LCI Education. LCI Barcelona té com a origen l'associació a l'octubre de 2013 entre LCI Education i l'Escola Superior de Disseny de Moda Felicidad Duce. LCI Barcelona forma a professionals del disseny reconeguts per la seva excel·lència i la seva visió global.

Més informaciówww.lcibarcelona.com


RACC Autoescola

Teòrica i tests on line, reserves de classes pràctiques on line, curs de conducció segura al Circuit de Catalunya, regal d'un any de soci del RACC gratuït... Pensat perquè et treguis el carnet en menys de 4 setmanes! El RACC més de 90 autoescoles, segur que en tens una a la volta de la cantonada.
Més informació: www.raccautoescola.cat


- MICROFUSA

So Professional, Estudi de Gravació, Instruments Musicals, DJ, Producció Musical... el teu somni seria treballar en alguna d'aquestes branques? Informa't amb els més professionals, Microfusa és un centre educatiu que compta amb més de 30 anys d'experiencia formant als millors!

Més informació: https://www.microfusa.com/cursos/ca
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: