Cal posar joves en roba interior per conscienciar sobre aquest tema?

per Adolescents.cat, el 27 de març de 2019 a les 10:30
Estirada sobre el llit en roba interior però amb casc de bicicleta... Per increïble que sembli el govern d’Alemanya va escollir aquesta imatge per una campanya que pretén conscienciar els joves ciclistes de la necessitat de posar-se casc. A més d'aquesta fotografia, també se'n poden veure d'altres on apareixen diversos joves en roba interior.

Foto de la campaña

La campanya fa servir l’eslògan en anglès “Looks like shit. But saves my life” (és lleig, però em salva la vida). A alguns els va semblar molt original, però moltes persones critiquen l’anunci per ser sexista.
 


Maria Noichl, que presideix el comitè de dones del Partit Socialdemòcrata d’alemanya, va criticar la iniciativa al diari “Bild”: “Vergonyós, estúpid i sexista com el ministre de transport promociona la seva política amb carn fresca”.

La ministra de família alemanya i també socialdemòcrata, Franziska Giffey va publicar una foto d’ella a Facebook amb el comentari: “Estimat Andreas Scheuer, estar completament vestida també combina amb un casc!”.


El ministeri alemany defensa la campanya perquè assegura que molts i moltes joves no es posen casc per raons d'estètica. 


 


Què en penseu, és sexista i masclista l’anunci?



Oques Grasses, que s'ha convertit en un dels grups de moda a Catalunya, visita AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament. Parlem amb ells de la vida i de la seva carrera com a músics.

Sense saber-ho, el grup s'ha hagut d'enfrontar a algunes proves del programa que mai havien pensat que acabarien fent. Com sonaria Oques Grasses en castellà? Són capaços de tocar una cançó seva amb instruments de joguina?  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: