T'agrada el teatre? No et pots perdre aquests espectacles i tallers

per Redacció, el 27 de març de 2019 a les 09:33
La Mosta Jove d'Igualada és a tocar. Del 4 al 7 d'abril podreu tornar a gaudir d'espectacles i tallers pensats per a vosaltres a L'Escorxador, que aquest any suma un espai d'actuació més. A part de la Sala Gran, la Sala Petita, el Pati Lateral, el Pati, s'estrenarà la Nau Nova com a cinquè espai d'actuació.

Per tal de respondre a l'interès real dels nois i noies, en aquesta 30a edició i per segon any consecutiu, es convertirà en un espai gestionat pels mateixos joves, amb l'acompanyament de l'equipament juvenil La Kaserna i la Mostra. A través d'un Grup de Participació Jove, una trentena de nois i noies s'han reunit per proposar, debatre i decidir totes les activitats paral·leles que no formen part de la programació oficial. D'aquesta manera la Fira contribueix a dissenyar l'espai segons les inquietuds dels mateixos joves. 

Durant els quatre dies de Fira el Grup de Participació Jove ha organitzat una quinzena d'activitats i també hi ha programats diversos espectacles. Us els deixem aquí perquè us els pugueu mirar amb calma i decidir quins us interessen més. Si voleu més informació també podeu visitar el web de La Mostra Jove. Ah i si aneu al nostre Instagram trobareu un concurs amb sorteig d'entrades: així que ja sabeu, a participar.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: