​La NASA cancel·la el primer viatge espacial amb dones per aquest motiu

per NacióDigital, el 27 de març de 2019 a les 10:05
La NASA ha cancel·lat la primera caminada espacial exclusivament femenina, que tenia prevista per aquest divendres 29 de març. El motiu? La falta de roba: l'Estació Espacial Internacional només té un vestit de talla mitjana i per a aquesta expedició en necessitaven dos. 

La NASA ha decidit que la millor opció era substituir una de les dues astronautes, Anne McClain i Christina Kochper, per un home a qui sí que li anés bé el material, en comptes de crear un nou vestit. 


Finalment, doncs, Koch viatjarà amb un company home de la NASA, Nick Hague. L'objectiu de la missió és continuar amb els treballs d'instal·lació de potents bateries de ions de liti per a dos dels panells solars de l'ISS, treballs que es van iniciar en una primera caminada espacial que van fer McClain i Hague, el passat 22 de març, informa la NASA. Què en penseu?

Oques Grasses, que s'ha convertit en un dels grups demoda a Catalunya, visita AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament. Parlem amb ells de la vida i de la seva carrera com a músics.

Sense saber-ho, el grup s'ha hagut d'enfrontar a algunes proves del programa que mai havien pensat que acabarien fent. Com sonaria Oques Grasses en castellà? Són capaços de tocar una cançó seva amb instruments de joguina?
Arxivat a:
ACTUALITAT, dona, astronauta, NASA
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: