Logotip de Adolescents.cat

Aquest és l'últim canvi d'Instagram que has de conèixer

per Adolescents.cat, el 28 de març de 2019 a les 09:49
Sempre que Instagram fa actualitzacions, és per superar-se més. El dimarts passat els responsables de l’aplicació van anunciar que es podrà “anar de de compres” des de l’aplicació. Aquesta nova funcionalitat es coneix com a “Instagram Checkout”.

Això ha cridat molt l’atenció de les marques de bellesa i maquillatge, ja que hi ha moltes i molts instagramers que es dediquen a aquesta temàtica a Instagram i que hi recomanen productes.


Fins ara ja vèiem unes petites rodones que es desplegaven amb el preu del producte i després ens redireccionaven a ell. Ara, igual que a les botigues online, la nova funció et permet seleccionar el to i el tamany del producte i directament Instagram ja et sol·licita les dades personals i de facturació per fer el pagament. Per últim les dades es guarden de forma segura per la propera vegada que vulguis comprar a través d’Instagram.

Ja hi ha moltes marques de bellesa que s’han afegit a aquesta nova funcionalitat, que de moment només està disponible als Estats Units. El més probable és que aviat ja estigui disponible a Europa!


Què en penseu, ho fareu servir?




Oques Grasses, que s'ha convertit en un dels grups de moda a Catalunya, visita AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament. Parlem amb ells de la vida i de la seva carrera com a músics.

Sense saber-ho, el grup s'ha hagut d'enfrontar a algunes proves del programa que mai havien pensat que acabarien fent. Com sonaria Oques Grasses en castellà? Són capaços de tocar una cançó seva amb instruments de joguina?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: