3 dels vostres actors preferits s'uneixen en aquesta nova peli adolescent

per Redacció, el 28 de març de 2019 a les 10:41
Després que "A todos los chicos de los que me enamoré" arrasés arreu del món, Netflix s'ha proposat repetir l'èxit tornant a apostar per Noah Centineo.

L'actor serà el protagonista de "La cita perfecta", una comèdia romàntica que s'estrenarà a la plataforma el 12 d'abril i que té pinta a convertir-se en un altre fenomen mundial. I és que Noah Centineo no serà l'únic actor de moda que apareixerà al film: també hi sortiran Camila Mendes (la protagonista de "Riverdale") i Laura Marano (coneguda pel seu paper a la sèrie de Disney Channel "Austin & Ally").


Resultado de imagen de noah centineo gif

En aquesta nova pel·lícula Noah Centineo es posa en la pell de Brooks Rattigan, un jove que vol entrar en una universitat
de prestigi per completar els seus estudis, però no té prou recursos econòmics per accedir-hi. Per tal d'aconseguir els diners que necessita decideix acceptar la proposta de Celia Lieberman i fer-se passar pel seu nòvio. Les coses, però, no seran tan fàcils com semblen, sobretot quan conegui la Shelby...

Teniu ganes de veure-la? Creieu que estarà bé?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: