VÍDEO Rosalía estrena nou videoclip

per Adolescents.cat, el 28 de març de 2019 a les 18:52

Rosalía ha publicat el nou single Con Altura, amb J Balvin i El Guincho. És el primer tema que treu després del gran èxit d'El mal querer, el seu primer disc que l'ha convertit en un fenòmen mundial. El videoclip abandona els camions i els locals amb poca llum i es trasllada dins d'un avió amb l'estil ja conegut de la cantant de Sant Esteve Sesrovires, trencador que combina el flamenc amb les noves modes urbanes. 


Rosalía va ser un dels noms de l'any passat rebentant totes les llistes d'èxits. Els mitjans especialitzats la van situar al top 10 dels artistes més influents de l'any, va arrasar als premis MTV, es va emportar dos Grammy llatins i va ser una de les grans protagonistes de la gala dels Goya. Més enllà de la música, la cantant catalana ha fet el salt a la gran pantalla de la mà de Pedro Almodovar amb la pel·lícula Dolor y gloria que des de divendres passat es pot veure als cinemes. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: