Una influencer mostra el seu cos després d'un any sense depilar-se i els comentaris que rep et sorprendran

per Redacció, el 29 de març de 2019 a les 11:26
Depilar-se o no depilar-se és una decisió personal que tothom pot prendre lliurement. Per desgràcia encara es continua jutjant la gent per aquest motiu, sobretot a les dones. Així ho ha denunciat la usuària de Twitter @Akapoulainne (@poulainne a Instagram) a través de les xarxes socials.

Tot va començar fa uns dies quan la jove va publicar imatges de les seves cames. "No em depilo des de fa un any i estic molt contenta", escrivia. El que no s'esperava era rebre desenes de missatges insultant-la i criticant-la per la seva decisió. "Vaja, que fa un any que no folles eh..." o "Si la meva nòvia apareix així, no la toco en dos mesos" són només alguns dels comentaris despectius que li van enviar.


Per sort, també hi va haver gent que li va mostrar el seu suport i li va agrair que normalitzés la no depilació.
 
Arxivat a:
ACTUALITAT, depilació
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: