Vols saber més sobre les unis i que et resolguin dubtes? Aquesta web t'interessa

per Redacció, el 1 d'abril de 2019 a les 11:58
Us agradaria anar a una fira per conèixer millor els graus que ofereixen les universitats sense moure-us de casa? Doncs ara ho podeu fer! I és que aquest dilluns comença la UNIferia, la primera fira virtual d'aquestes característiques en què podreu saber més sobre els estudis de 52 universitats catalanes i espanyoles.

Per accedir a la fira, l'únic que heu de fer és anar a uniferia.org i registrar-vos. Un cop allà podreu caminar virtualment pels diferents estands i xatejar amb els equips d'informació i orientació de les universitats. Així doncs, podreu resoldre els vostres dubtes i preguntar-vos el que vulgueu utilitzant només el vostre mòbil o ordinador.


excuse me wow GIF by Mashable

La plataforma també inclou un punt d'informació principal, des d'on es donen dades sobre el sistema universitari espanyol, així com un buscador per localitzar els diferents estudis de grau de les universitats que participen en la fira.


La UNIferia dura des d'avui i fins al 5 d'abril. Fins llavors teniu temps de visitar la web i fer les consultes que vulgueu. 


L'artista de moda Sofia Ellar, visita AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament. Parlem amb ella sobre la seva carrera, li proposarem convertir-se en Lil Sofia després de comprovar que té un talent excepcional per cantar rap! I no s'escaprà de respondre les preguntes de l'interrogatori íntim!
Arxivat a:
EDUCACIÓ, universitat, fira
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: