Aquest divendres arriba al cinema una comèdia sobre la vida a la uni que té molt bona pinta

per Redacció, el 1 d'abril de 2019 a les 12:52
Alguns de vosaltres esteu a punt de començar la universitat i altres ja ho heu fet. És per això que avui us volem parlar d'una pel·lícula que creiem que us agradarà perquè reflecteix una realitat que molts heu viscut o potser viureu. 

Es tracta de Mentes brillantes, una comèdia de Thomas Lilti que s'estrenarà als cinemes aquest divendres 5 d'abril i que ens parla sobre l'excessiu procés de selecció dels estudiants de medicina a través del retrat de dos amics: l'Antonie i el Benjamin. El primer es prepara per a les proves d'accés a Medicina... per tercera vegada. En canvi, per a Benjamin és el seu primer intent i aviat s'adonarà que és molt més difícil del que pensava...



Mentes brillantes, però, va molt més enllà de ser un retrat de la vida estudiantil, és un film on es qüestionen valors com la lleialtat i l'amistat. Així doncs, ja sabeu, si la voleu veure ho podreu fer a partir d'aquest divendres.



L'artista de moda Sofia Ellar, visita AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament. Parlem amb ella sobre la seva carrera, li proposarem convertir-se en Lil Sofia després de comprovar que té un talent excepcional per cantar rap! I no s'escaprà de respondre les preguntes de l'interrogatori íntim!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: