Què considerem infidelitat i què no? Aquest estudi té la resposta: hi estàs d'acord? Vota!

per Redacció, el 6 d'abril de 2019 a les 10:00
Fa temps us parlàvem del micro-cheating o microinfidelitat: un conjunt d'"accions aparentment petites que indiquen que una persona posa la seva atenció física o emocional en algú que està fora de la seva relació".

Alguns exemples d'aquest tipus d'infidelitat són canviar el nom d'alguns contactes de la teva agenda del mòbil perquè la teva parella no els pugui identificar o contactar amb el teu ex i ocultar-ho al teu nòvio o nòvia.

Ara bé, la majoria de gent considera aquests comportaments com una infidelitat? Quines pràctiques es relacionen amb "posar les banyes" i quines no? Aquestes són les preguntes que va voler respondre una enquesta realitzada per la BBC a més de 2.000 persones.

Segons els resultats de l'estudi, un 50% dels nois considera fer-se un petó amb un/a altre una infidelitat. Aquesta xifra, en canvi, s'enfila fins al 73% en el cas de les noies. Pel que fa al cibersexe les dades són molt similars: només la meitat d'ells creu que mantenir relacions online és posar les banyes.

I fer-se un perfil de Tinder o d'una altra app per lligar mentre es té una relació estable? Doncs gairebé el 50% dels enquestats ho considerauna infidelitat. Vosaltres també ho veieu així? Contesteu a l'enquesta que hem preparat.

 
Arxivat a:
ACTUALITAT, infidelitat
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: