Ja se sap quan s'estrenarà la tercera temporada de «La Casa de Papel»

per Redacció, el 1 d'abril de 2019 a les 19:36
Els fans de La Casa de Papel estan d'enhorabona. Netflix ha fet públic avui el tràiler de la tercera temporada de la famosa sèrie espanyola que ha tingut enganxada a milers de persones en els últims dos anys. Úrsula Corberó, Miguel Herrán i Álvaro Morte protagonitzen les primeres imatges que s'han conegut del que vindrà.


Els fans que no hagin pogut veure les anteriors temporades tindran fins al 19 de juliol per posar-se al dia, data en la que s'estrenarà la nova entrega. Només mig minut de tràiler ha fet embogir els fans, deixant entreveure l'illa privada que tenen els protagonistes i com la policia podria arribar fins a ells.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: