Un noi li envia una foto del seu penis i la seva resposta es fa viral

per Redacció, el 2 d'abril de 2019 a les 10:14
No és la primera vegada que algú es queixa públicament d'haver rebut una fotografia inapropiada. Algunes persones opten per explicar la seva experiència, mentre que altres, directament, comparteixen la conversa mantinguda amb la persona que els ha enviat la imatge.

Aquest és el cas de la usuària @IamCristinini. Segons explica, tot va començar fa uns dies, quan un noi va decidir, sense que ella li hagués demanat, passar-li una fotografia del seu penis.

 
Ella en comptes de reaccionar indignada, va optar pel sarcasme. Aquí teniu la conversa que va tenir amb el noi i que ja acumula més de 12.000 comparticions. Com veureu, sembla que ell també s'ho va acabar prenent amb "humor":


-Hostia, ve al médico que parece que tienes una ETS.
-¿En serio?¿Es coña, no?¿Por qué lo dices?
-Va en serio. Está demasiado roja y alrededor del glande tienes como blanquito. Fíjate que no es coña. A ver si va a ser algo serio.
-Yo no veo nada.
-¿Te pica o te escuece?
-Solo me pica, pero no en lo que es el pene en sí, pero sí por los alrededores.
-Joder, pues vas a tener hongos. Ve el lunes sin falta al médico, porfa, ni lo dejes.
-Vale, muchas gracias, Cris. El lunes sin falta voy.
-De nada, para eso estamos, cualquier cosa me dices.
-Bueno adiós Cris. Voy a ver si mi madre me encuentra algún grano o algo.




L'artista de moda Sofia Ellar, visita AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament. Parlem amb ella sobre la seva carrera, li proposarem convertir-se en Lil Sofia després de comprovar que té un talent excepcional per cantar rap! I no s'escaprà de respondre les preguntes de l'interrogatori íntim!
Arxivat a:
ACTUALITAT, penis, fotografia
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: