Creieu que la noia d'aquesta foto és model de talles grans?

per Adolescents.cat, el 3 d'abril de 2019 a les 10:51
La marca Victoria’s Secret no només és famosa per les seves col·leccions de roba interior, sinó també per les seves models, anomenades “Victoria’s Angels”. Últimament la marca ha incorporat noves models i ha aprofitat per intentar evolucionar posant una model “plus size”. Fins aquí tot correcte, el problema és que han escollit a la hongaresa Barbara Palvin, que de talla gran, no en té res!

Palvin no només és guapíssima, sinó que té unes mesures corporals d’infart (87-58-89), que fins i tot estan per sota d’aquells mítics 90-60-90 que es van convertir en la perfecció de les súper-models dels anys 90.

 

Per suposat el fitxatge d’aquesta model ha creat molta polèmica des que va sortir la notícia fa una setmana. El tema segueix sent debat i ha indignat a la gent perquè aquesta model sigui considerada “plus size”, quan fa 1,75m d’alçada i pesa només 55 kg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧡 !!! 1 more day !!! 🧡 @victoriassecret Dec. 2nd 10/9c @abcnetwork

Una publicación compartida de Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) el


Realment no és culpa de la model ni molt menys, ella és igual de guapa amb més o menys quilos. Però quin missatge està llançant la marca al considerar a una model que fa 1,75 i pesa 55kg com a talla gran? Tenim un problema molt gran, pensem-hi. Això no és una talla gran... Ni s’hi acosta!



L'artista de moda Sofia Ellar, visita AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament. Parlem amb ella sobre la seva carrera, li proposarem convertir-se en Lil Sofia després de comprovar que té un talent excepcional per cantar rap! I no s'escaprà de respondre les preguntes de l'interrogatori íntim!  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: