Aquestes samarretes et defineixen amb una paraula segons el teu horòscop, et compraries la teva?

per Adolescents.cat, el 4 d'abril de 2019 a les 09:59
La marca espanyola Mioh ha creat una col·lecció de samarretes de l'horòscop d'estil retro. El millor de tot és que han acompanyat cada signe de la paraula que millor el descriu. I la veritat és que hi estem bastant d'acord!

Ja us diem sempre que cada persona és un món, però és veritat que hi ha certs patrons que es repeteixen en les persones dels diferents signes del zodíac. Mioh ha aconseguit trobar aquella paraula que més caracteritza a cada horòscop!

Les samarretes es poden comprar a la botiga online de Mioh per 25€. T'agrada la teva? Explica'ns-ho als comentaris!

 
 



L'artista de moda Sofia Ellar, visita AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament. Parlem amb ella sobre la seva carrera, li proposarem convertir-se en Lil Sofia després de comprovar que té un talent excepcional per cantar rap! I no s'escaprà de respondre les preguntes de l'interrogatori íntim!  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: