Logotip de Adolescents.cat

La nova postura que s'està posant de moda a Instagram (i la més original)

per Adolescents.cat, el 4 d'abril de 2019 a les 10:24
Una de les claus per triomfar a Instagram és fer fotos molt cuidades i amb tots els detalls, inclosa la teva postura.

És per això que les instagramers de moda sovint inventen noves postures per lluir els seus "looks". L'última que s'està posant de moda ens encanta perquè és molt original!

La postura consisteix en mantenir una cama al terra, aixecar l'altra i recolzar-la en una paret o sostenir-la a l'aire a la vegada que tires el cos enrere. Després has de girar la foto 90 graus perquè sembli que estàs en vertical i no en horitzontal.

Teniu ganes de posar-la en pràctica?


 
 



L'artista de moda Sofia Ellar, visita AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament. Parlem amb ella sobre la seva carrera, li proposarem convertir-se en Lil Sofia després de comprovar que té un talent excepcional per cantar rap! I no s'escaprà de respondre les preguntes de l'interrogatori íntim!  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: