Així es dirà la filla de Laura Escanes i Risto Mejide

per Adolescents.cat, el 4 d'abril de 2019 a les 11:03
Com molts i moltes ja sabreu, la Laura Escanes i en Risto Mejide estan esperant el seu primer fill junts després de gairebé dos anys del seu casament.

Actualment la Laura ja ha complert el quart mes de gestació i han volgut compartir que el nadó serà una nena i que es dirà Roma, un nom molt original. També ha estat molt original la forma amb la que ho han anunciat per Instagram.


La Laura Escanes va penjar ahir un vídeo de la parella a la Fontana Di Trevi de Roma en el que explica que el nom de la nena està inspirat en el viatge que van fer junts. "Una cosa sí que la sabíem: si algun dia teníem una filla, es diria Roma", deia la influencer. "Ara, Roma ja no és una ciutat per nosaltres... és moltíssim més", afegia Escanes.
 

En Risto ho va compartir amb una foto d'una peça de roba de nadó amb el nom de la nena i un dibuix brodats. "Eterna. T'esperem des d'abans de saber que t'esperàvem", va escriure Mejide.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eterna. Te esperamos desde antes de saber que te esperábamos. #toelrratoBaby #FelicesLos4 🎶🎵

Una publicación compartida de Risto Mejide (@ristomejide) el


Us agrada el nom?



L'artista de moda Sofia Ellar, visita AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament. Parlem amb ella sobre la seva carrera, li proposarem convertir-se en Lil Sofia després de comprovar que té un talent excepcional per cantar rap! I no s'escaprà de respondre les preguntes de l'interrogatori íntim!  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: