Logotip de Adolescents.cat

Digues que veus en aquesta imatge i et diré quina és la teva por

per Adolescents.cat, el 5 d'abril de 2019 a les 12:33
Segons alguns psicoanalistes, en el nostre inconscient s'hi troben temors, desitjos i records que tenim por a expressar en veu alta. Aquests aspectes "amagats" de vegades es poden detectar a través de la interpretació que fem de les imatges. Si bé aquestes teories no estan demostrades al 100%, el cert és que hi ha gent que defensa la seva eficàcia.

Sigui com sigui ens ha semblat curiós mostrar-vos l'anàlisi de la imatge que hi ha a continuació. Mireu-la de pressa i quedeu-vos amb la primera figura que hi veieu. Més avall us indiquem quina és la vostra por en funció de la forma amb què us hagueu fixat primer. 

 


Què has vist primer?



Home sol a l'esquerra
Si el primer que has vist és l'home sol a l'esquerra és possible que et costi afrontar els problemes. I és que de vegades et fa por assumir responsabilitats que puguin afectar-te de manera directe tant a tu com als altres. És per això que sols optar per no prendre decisions i intentar que les coses es calmin amb el temps.

Parella a la dreta
Si el primer que has vist és la parella de la dreta, segurament sigui perquè et fa por afrontar alguna relació. Ja sigui de parella, amb algun dels teus amics/gues o amb els teus pares. Segurament tens un tema pendent amb algú i et costa abordar-lo.

Diable
Si el primer que has vist és el diable que es dibuixa en primer pla, segurament és perquè tens una emoció reprimida. No té perquè ser negativa: potser és que t'estàs enamorant i et fa por reconèixer-ho. Això sí, també es pot deure al fet que tinguis un sentiment de culpa que et causa malestar i que se't fa difícil assumir.

Àngel de fons
Si el primer que has vist és la forma d'un àngel és probable que tinguis por a créixer. L'àngel simbolitza la innocència i això se sol traduir en les "ganes" de quedar-te en el passat. Potser sovint penses que abans "tot era millor" i això t'impedeix avançar en alguns aspectes.

Bessones

Si el primer que has vist són les bessones és probable que et trobis en una situació on els sentiments oposats predominen. Tens dubtes i necessites aclarir el que sents, però et fa por que la resposta que obtinguis no t'agradi.
Arxivat a:
ACTUALITAT, repte, por
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: