Miley Cyrus actuarà a Barcelona!

per Redacció, el 5 d'abril de 2019 a les 12:18
Bones notícies pels fans de Miley Cyrus. La cantant actuarà a Barcelona! La notícia s'ha sabut aquest divendres, després que el Primavera Sound anunciés que es cancel·lava el concert de la Cardi B i que per "substituir-la" portarien Miley Cyrus.

La cantant actuarà el divendres 31 de maig, el mateix dia en què també pujaran a l'escenari Carly Rae Jepsen i Robyn, entre altres artistes.


D'altra banda, si sou dels que teníeu entrades per aquell divendres i volíeu anar a veure Cardi B, el festival ha informat que permetrà la devolució dels tiquets.
Arxivat a:
CULTURA, Miley Cyrus
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: