T'agradaria passar unes vacances de Setmana Santa diferents? Tenim una proposta

per Redacció, el 5 d'abril de 2019 a les 12:56
S'apropa la Setmana Santa i potser teniu ganes de viure unes vacances diferents. És per això que us volem parlar de les colònies per a joves de la Xanascat. Aquest any tindran lloc a l'alberg de Coma-ruga, molt a prop de la platja, entre els dies 14 i 18 d'abril.

Si hi vas, podràs escollir entre dos tipus d'estada: d'anglès o multiesportiva. Això sí, triïs la que triïs, aniràs d'excursió, faràs gimcanes, participaràs en jocs de nit...i moltes altres activitats.



Quin és el preu de les estades?
244 €. Si tens Carnet Jove, et faran un descompte del 5%!


Què inclou el preu de les estades?
Allotjament, roba de llit, material, activitats, assegurança, àpats (des del sopar del primer dia fins al dinar de l'últim dia).

Com fer la reserva?
Es pot fer la reserva trucant al telèfon 93 483 83 63, de dilluns a dijous, de 9 a 14 hores i de 15 a 19 hores i els divendres de 9 a 14 hores. Les places són limitades així que si hi voleu anar afanyeu-vos. Pots trobar més informació AQUÍ. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: