Li fa aquesta confessió a la seva mare i la seva reacció es fa viral

per Adolescents.cat, el 8 d'abril de 2019 a les 10:21
Una mare ha emocionat els usuaris i usuàries de Twitter amb un missatge dedicat al seu fill de 14 anys, que va decidir sortir de l’armari el dia del seu aniversari.

“Avui el meu fill fa 14 anys, m’ha confessat que es GAY, li agraden els nois, una cosa que ja m’imaginava. A partir d’ara la foto del meu perfil serà aquesta bandera. El recolzo i admiro el seu valor per dir-ho obertament. Orgullosa d’ELL”, diu.

 
Aquesta publicació ha aconseguit molts likes, retuits i centenars de comentaris en només dos dies. Molta gent li ha donat les gràcies a Twitter i l’han aplaudit pel seu missatge.

 

L'actriu Júlia Creus, visita AdolescentsiCat . Parlem amb ella sobre la seva carrera, de l'AVE, de quan en un càsting es va quedar en blanc i no va saber cantar el boig per tu. També repassarem la seva etapa a Batxillerat i el seu pas per Merlí o Boca Norte. També li farem passar 2 proves que hem pensat per ella i no s'escaprà de respondre les preguntes de l'interrogatori íntim!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: