La nova model d'aquesta marca ha creat molta polèmica, tu què en penses?

per Adolescents.cat, el 8 d'abril de 2019 a les 10:46
Segur que coneixes la famosa marca de depilació femenina “Gillette Venus”. Doncs bé, últimament ha creat molta controvèrsia a les xarxes per la seva nova campanya amb una model de talles grans per sumar-se a la diversitat.

La model es diu Anna O’Brien (@glitterandlazers), i té un blog anomenat “Glitter+Lazers”. Ara la famosa marca Gillette Venus ha comptat amb ella per una nova campanya de depilació on se la veu a ella en biquini a la platja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Go out there and slay the day 💪🏼 📸@stylepluscurves of @glitterandlazers

Una publicación compartida de Gillette Venus (@gillettevenus) el


Gillette Venus deia a Facebook: "Venus està compromesa a representar dones amb totes les formes de cos, talles i colors de pell perquè tots els tipus de pells boniques mereixen ser mostrades. Nosaltres estimem a @glitterandlazers perquè viu amb força i estima la seva pell sense importar-li el que diuen les normes".

Molta gent s’ha pronunciat al veure les imatges dient que això no és promoure la diversitat, sinó promoure i normalitzar un cos que no està sa. “Critiqueu Victoria’s Secret perquè promouen models poc sanes i no reals i això que mostreu sí que és extremadament poc sa i no s’hauria de promoure”, deia una usuària de Facebook. 

 

Vosaltres què en penseu?

 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: