Ja se sap quan sortirà el disc pòstum d'Avicii

per Redacció, el 8 d'abril de 2019 a les 13:41
Gairebé un any després de la mort d'Avicci, la família del DJ ha decidit llançar un disc amb material que l'artista hauria deixat pràcticament acabat. L'àlbum es titularà 'Tim' i sortirà al juny.

Tot i això, el pròxim 10 d'abril tindrem un avançament: el single S.O.S., que comptarà amb la col·laboració d'Àloe Blacc, qui també forma part de la producció del conegut èxit d'Avicii: Wake me up.


Segons The New York Times, Carl Fark, que ha estat el productor del disc, va declarar que es va tractar d'un procés molt dur perquè mentre estaven treballant en això estava pensant en si li agradaria a Avicii.
Arxivat a:
ACTUALITAT, Avicii, àlbum
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: