Aquest és el perillós joc que ja estan començant a prohibir en alguns instituts

per Redacció, el 9 d'abril de 2019 a les 10:45
Preocupació a les escoles i instituts arran d'un perillós "joc" que s'ha posat de moda. Es traca de l'Abecedari del diable, una pràctica que consisteix en recitar l'abecedari complet dient en veu alta una paraula per cada lletra mentre un company va fent ferides a braços i mans.

Tot i que us pugui semblar absurd i cruel, el cert és que ja se n'han detectat diversos casos i és per això que alguns instituts han començat a prendre mesures. Un d'ells és l'IES Astures de Lugones, el quan ha anunciat que expulsarà els estudiants que practiquin aquest "joc" després que la setmana passada descobrissin ferides en les extremitats de més de 40 alumnes.


Segons assenyalen els mitjans, l'abecedari del diable sovint no es practica de manera voluntària, és a dir, que alguns alumnes obliguen a d'altres a "jugar-hi". Si mai us trobeu en aquesta situació o l'observeu, aviseu als professors o algú de confiança per tal que es preguin mesures.
Arxivat a:
ACTUALITAT, joc, perill, institut
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: