«Amb el temps he après que cada cop necessito menys coses»

per Redacció, el 9 d'abril de 2019 a les 13:25
Des que era petit que l'Albert Casals tenia clar quin era el seu objectiu: viatjar i descobrir noves cultures. La seva aventura va començar als 15 anys, quan tot sol va agafar un interraïl que el portaria a recórrer Europa. Des de llavors que no ha parat de visitar nous països.

De fet, ens ha explicat que ja ha estat a més de 90 territoris diferents i ho ha fet sense gastar pràcticament res. I és que l'Albert viatja amb la seva cadira de rodes fent autoestop, sense diners i de vegades, fins i tot, sense motxilla. "Amb el temps he après que cada cop necessito menys coses", ens confessa.


Aquesta és una de les moltes reflexions que fa en el seu últim llibre Els mons on a mi m'agrada viure (Edicions 62). Una història on es parla dels somnis, de l'art, de l'amor i de la llibertat. Si voleu saber més sobre la seva història, mireu l'entrevista que li vam fer.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: