Els millors 5 plans per aquesta Setmana Santa

per Redacció, el 14 d'abril de 2019 a les 09:44
Les vacances estan a tocar, però últimament el temps no ens ha ajudat gaire a decidir que podem fer o on anar. És per això que aquí et proposem 5 plans per a fer aquesta Setmana Santa!

 


Et recordem que si estàs interessat/da en el turisme, la restauració o la gastronomia, el CETT-UB, és el teu Campus Universitari! Adscrit a la Universitat de Barcelona i liderant l'excel·lència en el sector durant 50 anys, el CETT t'ofereix: tots els nivells de formació –cicles formatius, graus universitaris, màsters i postgraus i formació contínua-; mobilitat internacional arreu dels 5 continents; i convenis de pràctiques amb més de 900 empreses punteres. Informa't ara a www.cett.cat. També pots demanar informació, omplint el formulari de més avall sense cap compromís. 
 
Arxivat a:
EDUCACIÓ, turisme, CETT
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: