Arriba una de les pelis adolescents més esperades del 2019!

per Redacció, el 12 d'abril de 2019 a les 11:32
Aquest divendres arriba als cinemes la pel·lícula que alguns de vosaltres feia temps que esperàveu: After! Es tracta del salt a la gran pantalla de la famosa saga literària escrita per Anna Todd. 

Els llibres de la saga—que han captivat milions de lectors adolescents de tot el món—, expliquen les històries amoroses i sexuals d'una noia que comença a la universitat. Durant el seu primer any com a universitària coneix un noi que la desconcerta i descobreix una nova vida on el sexe i l'amor la portaran a viure en un una muntanya russa d'emocions.



Hi ha qui ha comparat After amb les «50 sombras de Grey» versió adolescent. I s'ha de dir que el tràiler de la pel·lícula ja fa pensar que hi ha moltes escenes hot. Un requisit indispensable tenint en compte que els llibres tenen un alt contingut pujat de to.


La protagonista que interpreta el paper de Tessa és l'actriu Josephine Langord —germana de Katherine Langford, la Hannah de «13 razones»—. Ell està interpretat per Hero Fiennes.
 

L'actriu Júlia Creus, visita AdolescentsiCat . Parlem amb ella sobre la seva carrera, de l'AVE, de quan en un càsting es va quedar en blanc i no va saber cantar el boig per tu. També repassarem la seva etapa a Batxillerat i el seu pas per Merlí o Boca Norte. També li farem passar 2 proves que hem pensat per ella i no s'escaprà de respondre les preguntes de l'interrogatori íntim!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: