La cançó de Pupil·les i SUU que us encantarà! [VÍDEO]

per NacióDigital, el 12 d'abril de 2019 a les 13:19


Domini màgic és el nou tema que acaben de publicar les valencianes Pupil·les en col·laboració amb la cantant catalana SUU, una cançó amb melodies pròpies del pop electrònic que narra la història de dues dones que s'enamoren a València.


El títol està inspirat en l'obra de Joan Vinyoli, i amb aquesta cançó les Pupil·les completen el seu EP Rímmel, que consta de cinc temes: V, Llàgrimes negres, Colps de puny i Cita prèvia. Les cinc cançons ja sumen mig milió d'streamings a les plataformes digitals.

Pupil·les ja es troben immerses en la seva gira estiuenca. Des del passat 6 d'abril i fins al 29 de juny, les valencianes recorreran els Països Catalans. Aquestes són les dates de la gira:


Gira de presentació de l'EP Rímmel

4 de maig - Viñarock / Villarrobledo
10 de maig - Lleida
11 de maig - Vilanova i la Geltrú
17 de maig - Porqueres
18 de maig - València
21 de juny - Barcelona
22 de juny - Festival Ítaca / L’Estartit
23 de juny - Valls
27 de juny - Clownia / Sant Joan de les Abadesses
28 de juny - Calafell
29 de juny - Gata de Gorgos
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: