Logotip de Adolescents.cat
última hora

Després de més de 3 hores, Instagram i Whatsapp tornen a funcionar

per Redacció, el 14 d'abril de 2019 a les 13:03
Actualització 15h:

Després de tenir problemes des de les dotze del migdia, a partir de les 15h, Instagram i Whatsapp tornen a funcionar. La fallada dels servidors han afectat a tot el món.


A partir d'aquest moment, tots els usuaris recuperaran a poc a poc el servei.

...................


13:10
Si fa estona que no et funciona ni Instagram ni Whatsapp, no és que t'hagis quedat sense dades o que el wifi falli, les dues plataformes fa uns minuts que han caigut a tot el món.

En aquests moments, la companyia de Marck Zuckerberg que gestiona Facebook, Instagram i Whatsapp està patint una caiguda massiva dels seus servidors i els usuaris d'Europa, Malàisia i els Estats Units veuen com no poden accedir als seus comptes.

Normalment Facebook aconsegueix estabilitzar el servei en poques hores. Tot i això, encara no s'ha fet cap comunicat oficial.

Es poden perdre missatges i publicacions
A partir de les 12h els servidors han començat a fallar. És probable que tots aquells missatges, fotos, publicacions i stories que s'hagin fet al llarg dels últims minuts, es perdin.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: