Logotip de Adolescents.cat

Es riuen de dues noies fent-se un petó i s'emporten aquest «zasca»

per Adolescents.cat, el 23 d'abril de 2019 a les 12:04
Amb l’augment de l’extrema dreta, l’homofòbia està a l’ordre del dia (per desgràcia). És per això que hi ha gestos que generen molts comentaris i aplaudiments, com el d’una parella de lesbianes que es van fer un petó davant una parada de Vox a Valladolid.
 

Per riure’s d’aquesta imatge, un usuari de Twitter es va fer una foto amb la seva parella (dona) davant una parada de Podemos, un dels partits que més ha defensat obertament els drets del col·lectiu LGTBIQ+. El tuit deia: “Una parella heterosexual planta cara a Podemos a Ibiza i converteix el seu petó en un símbol contra l’heterofòbia”.
 

Està clar que aquest tuit no té cap sentit, és per això que l’actriu Itziar Castro va voler respondre-li: “Heteroquèeee? El dia que per ser heterosexual us peguin, matin, tanquin a la presó, multin, insultin o alguna de les milers de coses que passen a la comunitat LGTBI, llavors podreu reivindicar, fins llavors em sembla que esteu molt desubicats”.

Aquesta publicació d’Itziar Castro va aconseguir més de 4.400 likes en un dia i va generar molts comentaris recolzant a l’actriu de “Vis a Vis”.



L'actor Mikel Iglesias, visita AdolescentsiCat . Parlem amb ell sobre la seva vida, de la seva nova pel·lícula, de com tocar la guitarra...I també li farem passar proves que hem pensat per ell com cantar en directe o respodnre a l'interrogatori íntim!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: